axelias

Latest snaps

Vi dansar till solen går upp och njuter av ledighet. Nu håller jag tyvärr på att bli sjuk, så idag har jag bara ätit piggelin och kollat på Rich kids of Beverly hills haha. Puss

Kusingos

Har pussat på Henny och Maggan i deras nya Petit Bateau kläder hela kvällen<3333

Steak & shake

Åker ni till Cannes måste ni testa mitt favvo matställe! Steak & Shake. Typ som en fransk version av In'n'Out! Mycket gott!!

LA shopping guide

Är i LA just nu och undrar om du har några tips på bra shoppingställen? 

Åh lyllo dig!!!

The Grove (farmers market)

Min personliga favorit! Ligger i närheten av Beverly Hills. Myyyysigaste utomhusshoppingcentret. Där har Abercrombie sin flagship i LA.
Sen har de Zara, Topshop, Nordstrom, massa mysiga resturanger. 
Sedan mitt emot finns det en ROSS!!!!

 

Westfield Century Citty

Också utomhus, ligger också nära beverly hills. Här har de Bloomingdales och Macy's, Kitson, ANGL.

 

Glendale Galleria

Vill man åka lite längre så kan man åka till Glendale som är suuuupermysigt!!! Lite samma känsla som the Grove. Här har dom en asbra Free People!!
Men här finns det också ett riktigt mall som har allt.

 

Westfield Topanga

Största mallet jag varit på i LA. Men tar typ en timme att åka hit! Men det är ganska värt, här finns också typ allt. Billiga till alla de exklusivaste butikerna!

 

 

 

Mina matvanor

Har fått lite förfrågningar om mina matvanor...haha. Alltså jag äter så extremt dåligt. Jag äter bara onyttigt i princip, lever typ på donken, pizza och cola.
Alltså helt seriöst, äter McDonalds flera ggr i veckan...Så jag får väl tacka min ämnesomsättning i guess. Men där har ni det haha.