axelias

Thanksgiving

Torsdag i USA betyder Thanksgiving. Så mysig högtid!! Vi borde införa det i Swe. Vi började dagen med att ta med oss Ava och stack till Ralphs och körde en drive in på Starbucks. Sen hoppade vi in i mina kusiners GMZ (<333) och åkte till Johns föräldrar uppe i Ramona, som bor i finaste huset ever!!! Där väntade familj och kompisar och turkey. Super cozy!

09.13

Börjar onsdag morgon men frulle och bulle på Gateau. Kort dag i skolan och sen bjuder onsdagen på terminens sista danslektion och 200 dagars på Collage! Bra dag!

Q/A

Vad heter stället där du tagit din header bild? Riktigt snygg header!!

Tusen tack! Den är tagen på Manhattan beach i LA. :)

                                                                                                        Din påse på din systers instagram (den som man även ser lite av här) vart är den ifrån? så snygg är du! Tacksam för svar, i kommentar eller inlägg spelar ingen roll

Den Balenciaga toten är från en liten liten butik som I totaly love! Den ligger på Venilce Blvd i LA! Tack :)Hej, vet du vad man kan hitta liknande b
yxor som du har på bilden? Kramis

Hmm, mina är från Hollister, I guess dem fortfarande kan ha några liknande, annars Abercrombie, har sett ett par snygga från  Diesel.
Men har jag inte helt fel kan man väl hitta på H&M, gina eller vart som helst typ haha ;)
Hej! Vad går du för linje? Vad har du tä
nkt utbilda dig till efter gymnasiet? Älskar din stil,puss

Thaanks! Jag går Ekonomi Juridik på DAGY. Så drömmern är ju att vidare plugga juridik. Men tvek ifall jag kommer göra
det direkt efter studenten. Det bästa jag vet är att resa, så det är något som jag vill göra. Vill till Hawaii. Men jag tror att
jag och min bff ska ta en resa till USA. Sen vill jag även åka som au Pair och flytta till London. Haha 
ja som du hör så har jag inte bestämt det än.Vadå, lossnade alla dina ögonfransar så
du inte hade några kvar, eller bara färgen?

När man gör ögonfransförlängning så sätter dom lösögonfransar på ens egna. Sen tappar man lösögonfransen när den riktiga fransen lossnar.
Men alla ögonfransar lossnar succesivt så man har ju alltid ögonfransar ;)

Eyelash extension

I slutet av Augusti, så förlängde jag mina ögonfransar. Mina bästa kompisar hade gjort det och dom blev såå fina. So I had to. Nu idag typ 3 månader senare så lossnade den sista ögonfransen!! Alla andras höll i typ 4-5 vekor och mina höll i 3 månader (!!!) fattar inte varför dock haha. Om en vecka ska jag på bröllop och känner behov att göra det igen. 
 
Före:
 
 
Efter: